GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Az Korona Befektetés Program kizárólagos kínálatában lévő ingatlanok és a hozzá tartozó innovatív szolgáltatás jobb megértése és átláthatósága érdekében összegyűjtöttük a legtöbbet feltett kérdéseket és a hozzájuk tartozó válaszokat is. Bízunk benne, hogy ezzel is hathatós segítséget tudunk nyújtani érdeklődőinknek.

MILYEN ÉRTÉKŰ INGATLANOKRA VONATKOZIK A SZOLGÁLTATÁS?

Budapesten és vidéken egyaránt, minimum 13 millió Ft forgalmi értékű ingatlanokra lehet szerződni, de kínálatunkban általában nagyobb tőkebefektetést igénylő ingatlanok találhatóak.

HÁNY INGATLANT IGÉNYELHETEK EZEKKEL A KEDVEZŐ FELTÉTELEKKEL?

A természetes személyek esetében érvényes, hogy egyszerre maximum 3 db vagy 200 millió Ft összértékre vonatkozóan vehető igénybe a szolgáltatás.

MEKKORA ÖNRÉSZRE VAN SZÜKSÉG, HOGY ÉLHESSEK A LEHETŐSÉGGEL ÉS 100%-BAN ENYÉM LEGYEN AZ INGATLAN?

A lakás vagy ház megállapított piaci értékének 0 – 50%-ig terjedő összegével kell rendelkezni.

MIKOR VEHETŐ BIRTOKBA AZ ADOTT INGATLAN?

A legtöbb esetben az idős személy elhunytát követően, ugyanakkor előfordul, hogy a jogosult kiköltözik (pl. otthonba megy), az ilyen ügyleteknél a kiköltözés időpontjában azonnal beköltözhet, vagy hasznosíthatja az adott lakást vagy házat.

VAN-E EGYÉB FELTÉTELE ANNAK, HOGY IGÉNYBE TUDJAM VENNI A SZOLGÁLTATÁST?

Igen, a megbízási szerződés mindkét fél általi elfogadása, továbbá erkölcsi bizonyítványt, pénzmosás elleni dokumentumot, illetve fedezetigazolást is bekérhetünk a jogügylet sikeres lebonyolíthatóságának ellenőrzése céljából.

MI GARANTÁLJA, HOGY KEDVEZŐBB ÁRON JUTOK AZ INGATLANHOZ?

A szerződésben rögzítésre kerülő feltételek biztosítják, hogy a forgalmi érték jelentős részét a hagyományos adásvételhez képest itt nem kell kifizetni.

MENNYI IDŐN BELÜL KERÜLHET TULAJDONOMBA AZ INGATLAN?

A szerződés megkötésével, valamint a 0- 50 %-ig terjedő egyösszegű vételárrész megfizetésével egyidejűleg.

MILYEN KÖLTSÉGEKKEL JÁR A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELE?

Önnek csupán a megvásárolni kívánt lakás vagy ház forgalmi értéke szerint megállapított szerződéskötési díjat kell megfizetnie az ingatlan kiválasztását követően.

MIK KERÜLNEK BEJEGYZÉSRE AZ INGATLAN TULAJDONI LAPJÁRA?

Az Ön tulajdonjoga bejegyzésével egyidejűleg az idős személy életjáradéki joga és konstrukciótól függően használati vagy haszonélvezeti joga kerül bejegyzésre a földhivatalnál.

MEDDIG KELL A RENDSZERES DÍJAT FIZETNEM?

A járadékos elhunytáig, de kiköltözés esetén az ingatlan azonnal hasznosítható, költözhető.

Amennyiben az egyösszegű kivásárlási konstrukciót választja, akkor természetesen a havi életjáradéki díjjal nem kell számolnia.

HOGYAN KERÜL MEGÁLLAPÍTÁSRA A HAVONTA FIZETENDŐ DÍJ?

A rendszeres járadéki összeg többek közt az ingatlan értéke és a tulajdonos életkora alapján egy speciális képlet segítségével kerül kiszámításra.

MI TÖRTÉNIK, HA NEM TUDOM FIZETNI A RENDSZERES DÍJAT?

Ebben az esetben Önnek lehetősége lesz arra, hogy átadja a szerződést a kötelezettséget és ezzel együtt az ingatlant is másnak. Így amellett, hogy mentesül a havi díjak további fizetésétől, az új belépőtől egyben megkapja az addig kifizetett összegeket, ugyanakkor ehhez a Jogosult beleegyezésére is szükség van!

TÚL SZÉP, HOGY IGAZ LEGYEN! MI A TITOK?

Nincs titok! Sikerünk záloga a több mint 20 éves szakmai tapasztalat és kapcsolatrendszer mellett, az egyedi, innovatív konstrukcióink, amelyeken keresztül meg tudjuk teremteni az alkalmat, valamint az eszközt a garantált és kiemelkedő profit realizálására.

AJÁNLATAINK TÖBBSÉGE A VIP TAGOK KÖRÉBEN GYORSAN ELKELNEK EZÉRT NEM IS KERÜLNEK NYILVÁNOSSÁGRA!

Szeretne első között és azonnal hozzáférni a teljes kínálatunkhoz?

Regisztrációval és igényei megadásával számos előnyhöz juthat!

REGISZTRÁLOK A TELJES KÍNÁLATÉRT

Iratkozzon fel havi hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a befektetéssel kapcsolatos aktualitásokról!

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.