Számos ingatlan alap, létezik. Az ingatlan alapok esetében a döntéseket mások hozzák, nincs beleszólásunk az ingatlanalap működésébe, csupán befektethetjük a pénzünket, illetve a haszon is jóval csekélyebb. Korona Befektetés Programmal küldetésünk eszközt teremteni az ingatanalapoknál jóval kedvezőbb hozamrealizálásra ingatlanbefektetők részére!
Ingatlanbefektetők részére kínálunk kiemelt, hozamtermelő képességű ingatlanbefektetéseket, amelyek jóval nagyobb mértékű profitot generálnak mi az ingatlanalapok.
A kizárólag nálunk megtalálható befektetés célú ingatlanok, mindegyikét kedvező feltételek mellett kínáljuk az ingatlanbefektetőknek ahogy azt teszik mások az ingatlanalapok esetén is. Tekintse meg az ingatlanbefektetéseinket és ingatlanajánlatainkat az ingatlanbefektetők számára szóló weboldalunkon, ott kérjen tájékoztatást, majd igényeljen díjmentes, személyes konzultációt, hogy Önnek, mint várható ingatlanbefektetőnek is megtaláljuk az ingatlanalap helyett a legjobb ingatlanbefektetést!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Szerződés

Igényfelmérés és regisztráció

Név*
E-mail-cím*
Hidden
Mely területekről szeretne ajánlatokat kapni?
Mely területekről szeretne ajánlatokat kapni?*
Melyik befektetési konstrukció érdekli a leginkább?
Melyik befektetési konstrukció érdekli a leginkább?*
GDPR*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.