A kezdő ingatlanbefektetők nagy része nem tudja, hogy milyen befektetési alapot érdemes választani. Az ingatlanbefektetési alap és az ingatlanbefektetés a legnépszerűbb és legkedveltebb ingatlanbefektetési formák közé tartoznak.
Számtalan ingatlanbefektetési alap létezik, de jóval mérsékeltebb hozammal, azaz haszonnal járnak mint a konkrét ingatlanbefektetések, azon belül is az életjáradékos vagy más néven örökjáradékos ingatlanok vásárlása. A programunkkal ingatlanbefektetési alap helyett konkrét ingatlan vásárlásával ugyanakkor haszonélvezeti joggal terhelten vásárol ingatlant.
A piacon elérhető ingatlanbefektetési alapok azok számára előnyösek, akik egy adott ingatlan megvásárlásához nem rendelkeznek elegendő tőkével.
Az ipartelkekre és irodaházakra vonatkozó befektetési alapok már nagy múlttal rendelkeznek, 2016-ban pedig ingatlanokra is született ilyen lehetőség.
Ezekbe az ingatlanalapokba egyszerre több ingatlanbefektető is be tud fizetni. Egyértelműen minél többet fizetsz, az esetleges hozam annál nagyobb arányban fog téged érinteni.
A befektetési alapok remek lehetőségek azok számára, akik kis összegekben, akár havi részlettel szeretnének pénzt befektetni. Ahhoz, hogy ezt megtedd, értékpapírszámlára lesz szükséged.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Szerződés

Igényfelmérés és regisztráció

Név*
E-mail-cím*
Hidden
Mely területekről szeretne ajánlatokat kapni?
Mely területekről szeretne ajánlatokat kapni?*
Melyik befektetési konstrukció érdekli a leginkább?
Melyik befektetési konstrukció érdekli a leginkább?*
GDPR*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.