Az ingatlan befektetők listája az elmúlt 20 év alatt szerzett ügyfeleink fontos adatbázisa.
Az ingatlanbefektetők listája olyan dokumentum, amelyben összegyűjtöttük a potenciális ingatlanvásárlók legfontosabb elérhetőségeit, amely nagy segítséget nyújt kollégáinknak, hogy gyorsan megtalálják a megfelelő vevőket az új ajánlatok értékesítéséhez. Ezen ingatlanbefektetők listája tartalmazza az ügyfeleink nevét, elérhetőségeit és legfontosabb igényeit.
A jó és egyben nagyszámú ingatlanbefektetők listája a sikeres üzletkötéseink záloga, amely alapot teremt versenyképességünk megőrzésében és piacvezető pozíciónk megtartásában. Az ingatlanbefektetők listája biztosítja részünkre, hogy ügyfeleinket célzottan szólíthassuk meg, a listát folyamatosan frissítjük annak érdekében, hogy az mindig naprakész maradhasson. Ugyanakkor, kollégáink gyakran használják az ingatlanbefektetők listáját annak érdekében, hogy azonnal értesíthessék ingatlanbefektetőinket az új ajánlatokról.
Ezen lista nemcsak nekünk, de a Jogosultak számára is értékes forrás, hiszen lerövidül az értékesítési idő, ezzel párhuzamosan a folyamat okozta természetes izgalom is.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Szerződés

Igényfelmérés és regisztráció

Név*
E-mail-cím*
Hidden
Mely területekről szeretne ajánlatokat kapni?
Mely területekről szeretne ajánlatokat kapni?*
Melyik befektetési konstrukció érdekli a leginkább?
Melyik befektetési konstrukció érdekli a leginkább?*
GDPR*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.