NAGYOBB KOCKÁZATVÁLLALÁSÁRA BUZDÍTANAK AZ ALAPKEZELŐK!

NAGYOBB KOCKÁZATVÁLLALÁSÁRA BUZDÍTANAK

Éppen kialakulóban vannak különböző, társadalmi, környezeti és technológiai megatrendek a világban, és szerintük aki élelmes és mer kockázattani, sok pénzt tud keresni azzal, ha az ezeket a trendeket meglovagoló befektetési alapokba fektet.

De vajon tényleg a tematikus alapoké a jövő?

A tematikus alapok esetében a piacra lépés időpontja sokkal kevésbé számít, mint egy ciklikus alap esetében. Ezzel együtt a megatrendekre (társadalmi, környezeti és technológiai) fókuszáló alapok hosszabb távon terveznek és fektetnek be, így kevésbé számítanak a gazdasági történések. De mivel maga a befektetési koncepció még gyerekcipőben jár, tovább, hogy növekedési fázisban lévő cégek vannak az ilyen alapokban.

Ezért a kockázata is jóval magasabb, mint egy hagyományos részvényalapé, amit az alapkezelők azzal hárítanak el, hogy cserébe viszont a jövőbe fektethetünk.

Szerencsére nem kell a brókerek marketingszövege és a kockázatok által emelt zátonyok között manővereznünk, mert van ennél sokkal jobb megoldás. Amelynél valóban nem számít, hogy mit csinál a Fed, vagy Trump mit tweetel. Sőt a Hazai gazdaság teljesítménye is csupán minimálisan tud hatást gyakorolni a profitkilátásokra, és azt is csupán rövidtávon. Hogy melyik az az instrumentum, ami ezt a lehetőséget megteremti számunkra?

A Korona Befektetés Programmal ügyfeleink várakozás nélkül élvezhetik a biztonságot, a garanciákat és az előre hozott profitrealizálás élményét. Mindezt csak nálunk megtalálható ingatlanokon keresztül, alacsony tőkeigény, 80% likviditási mutató, valamint 50%-os illetékkedvezmény mellett.

Ajánlatkérés és részletek: +36 30 625 6183 / www.koronabefektetes.hu

VIP TAGSÁG

Szeretne Ön is elsők között hozzáférni a teljes kínálathoz?

VIP regisztráció

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Szerződés

Igényfelmérés és regisztráció

Név*
E-mail-cím*
Hidden
Mely területekről szeretne ajánlatokat kapni?
Mely területekről szeretne ajánlatokat kapni?*
Melyik befektetési konstrukció érdekli a leginkább?
Melyik befektetési konstrukció érdekli a leginkább?*
GDPR*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.