Tulajdonosok száma:
1 Fő

Elérhető

IX. Duna közeli, újépítésű lakás

Hölgy részére keresünk támogató partnert, aki egyösszegű kifizetéssel, szívesen fektetne IX. kerületi, Duna közeli, újépítésű lakásba!

A Dunától mindössze 2-300 méterre, a körúttól pedig néhány perc sétára, rehabilitált városrészben és kiváló infrastrukturális környezetben, 2008-ban épült, szigetelt, újszerű, liftes társasházban, emeleti, (tulajdoni lapon: 46 nm) valóságban: 46 nm + 5,5 nm erkéllyel is rendelkező igényes lakás. Beépített bútorokkal, gépesített konyhával, külön gardróbbal. DK-i fekvéssel és szuper alacsony rezsivel is (25.000 Ft /hó+ villany) kiemelkedik a környék hasonló kínálatából.

Elsősorban azon befektetőknek ajánljuk, akik a későbbiekben gyermekeiknek szeretnének a tanulmányaikhoz egy jó lakást, vagy, akik lakást vásárolnának és kiadnák, hiszen a kiadás kockázata nélkül, nagyobb profitot produkál.

Ügyvéd jelenlétében, adásvételi szerződéssel, az adott ingatlan 38.000.000 Ft megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Az ingatlant továbbra is a jogosult használja élethosszig.

Ajánlat:
Vételára, egy összegben: 38.000.000 Ft
1/1 tulajdonszerzéssel, haszonélvezeti joggal terhelten

Választott konstrukció: