Rólunk

Magyarország és azon belül főként Budapest egyedi választékát kínáljuk ügyfeleink számára a kiemelt hozamtermelő képességű lakóingatlanokból, életjáradéki és egyéb szerződések keretében. Kollégáink rendelkeznek mindazzal a szakértelemmel, mely lehetővé teszi, hogy az Ön számára is megtaláljuk a legideálisabb megoldást.

Küldetésünk

Küldetésünk az egyedi és innovatív konstrukciókon keresztül az idős emberek életszínvonalának javítása és annak biztosítása, amely eszközt és egyben lehetőséget ad az ingatlanbefektetőknek hozamrealizálására

Kik vagyunk?

Horváth-Gábor

Horváth Gábor

A Korona Támogatói Programok Zrt., a Közösségi iBázis Kft. és az Otthonpark Bt. tulajdonosa, ügyvezetője.

Az elmúlt két évtizedben a szakma számos területén kamatoztattam tudásomat, vezetői és vállalatirányítási gyakorlatot szereztem, a tapasztalataimat több mint egy évtizeden át képzéseken osztottam meg, adtam tovább másoknak.

Büszkeséggel tölt el, hogy Programjainkkal hozzájárulhatunk a szép korú emberek életszínvonalának növeléséhez és szebbé tehetjük nyugdíjas éveiket, amely eszközt és egyben lehetőséget ad befektetőknek különböző célú ingatlanvásárláshoz is.

Németh-László

Németh László

A Korona Támogatói Programok Zrt. értékesítési igazgatója, a Gála Invest Kft. tulajdonosa, ügyvezetője.

Szakmai pályafutásom egészen 2004-ig nyúlik vissza. Kezdeti években szerzett tapasztalatokat követően, 2007 és 2015 között irodavezetőként, értékesítési divíziót vezettem. 2011-ben megalapítottuk ingatlanbefektetésekkel foglalkozó vállalkozásunkat is, a Gála Invest Kft.-t.

Hisszük, hogy cégcsoportunkkal és elhivatottságunkkal projektjeink lebonyolítását maximálisan biztonságossá, egyszerűvé és egyben jövedelmezővé tesszük az igénylőink legnagyobb megelégedésére.

Rövid történetünk

20 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, 2017-ben döntöttünk úgy, hogy létrehozzuk közösségi szervezetünket is, a Közösségi iBázis Kft.-t, annak érdekében, hogy a magyar nyugdíjasok életszínvonalának emelésében, valamint a befektetők hozamrealizálásban markáns segítséget tudjunk nyújtani az Életjáradék és Befektetés Programjainkkal.

Két évtized kitartó munkájának és az Önök bizalmának köszönhetően, projektjeink évről évre egyre nagyobb sikert arattak. Ennek okán 2021-ben megalapítottuk a Korona Támogatói Programok Zrt.-t, hogy a tovább bővülő Programjainkkal az Önök igényeit a mindig változó piacon is maximálisan helyt állva, a legszélesebb körben és a lehető legjobb feltételek mellett szolgálhassuk ki.

Hisszük, hogy a Korona Támogatói Programok Zrt. égisze alatt vállalkozásaink egyesítésével, valamint számos együttműködő partnerünkkel összefogva, továbbra is a legfőbb jó szerint hozzájárulhatunk az Önök jólétéhez. Hálásak vagyunk a hosszú évek alatt nyújtott megtisztelő bizalmukért! Mindez még inkább motivál bennünket és továbbra is teljes elhivatottsággal azon dolgozunk, hogy az Önök élete még teljesebb lehessen!

Korona Támogatói Programok Zrt. csapata

Vezető partnereink

Ferencz Zsolt vezető tanácsadó
Ferencz Zsolt
Vezető tanácsadó

Galántai Szilvia - Vezető tanácsadó
Galántai Szilvia
Vezető tanácsadó

Dr.-Bajmóczy-Szilvia
Dr. Bajmóczy Szilvia
Ügyvéd

Battai-Hajnalka
Battai Hajnalka
Kreatív igazgató

Potocnik-Margit
Potocnik Margit
Vezető tanácsadó

Együttműködő partnereink

ibázis-logo
otthonpark-bt-logo
gala-invest-logo

AJÁNLATAINK TÖBBSÉGE A VIP TAGOK KÖRÉBEN GYORSAN ELKELNEK EZÉRT NEM IS KERÜLNEK NYILVÁNOSSÁGRA!

Szeretne első között és azonnal hozzáférni a teljes kínálatunkhoz?

Regisztrációval és igényei megadásával számos előnyhöz juthat!

REGISZTRÁLOK A TELJES KÍNÁLATÉRT

Iratkozzon fel havi hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a befektetéssel kapcsolatos aktualitásokról!

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.