Az ingatlanok megvásárlásával kapcsolatos szolgáltatásunk jobb megértése és átláthatósága érdekében, röviden bemutatjuk az amúgy egyszerű folyamatot.

TÁJÉKOZTATÁS

1. lépés

A szolgáltatásainkról tájékozódhat weboldalunkon vagy keressen minket elérhetőségeink valamelyikén.
Értékesítési Osztályunk telefonszáma: +36 30 536 2691, e-mail-címe: program@koronabefektetes.hu

TÁJÉKOZTATÁS / IGÉNYFELMÉRÉS

2. lépés

Következő lépésként részletesen elmondjuk, hogyan épül fel a befektetési szolgáltatás és mire lesz szüksége ahhoz, hogy igénybe tudja venni azt. Ugyanakkor egyeztetjük Önnel, milyen paraméterekkel rendelkező kedvezményes ingatlannal (ingatlanokkal) kívánja gyarapítani és/vagy felépíteni a saját befektetési portfólióját, emellett betekintést nyer a teljes ingatlankínálatunkba.

INGATLANOK PREZENTÁLÁSA

3. lépés

A megadott keresési paraméterek szerint a meglévő, valamint a frissen beérkező ingatlanok ajánlatait az Ön email címére továbbítjuk, majd azokat átbeszéljük, értékeljük. A VIP ingatlanok befektetőink körében gyorsan elkelnek, ezért nem kerülnek nyilvánosságra! Ha Ön is szeretne elsők között hozzáférni a VIP ingatlanokhoz, igényei megadásával és regisztrációval további
számos előnyhöz is juthat!

SZERZŐDÉSKÖTÉS

4. lépés

A tájékoztatást, a dokumentumok áttekintését, valamint a megfelelő ingatlanok kiválasztását követően megkötjük a szükséges megbízási szerződést.

INGATLANOK SZEMÉLYES MEGTEKINTÉSE

5. lépés

A kiválasztott ingatlan(ok)ra időpontot egyeztetünk, majd megtekintjük azokat személyesen is. Természetesen, kivétel nélkül bármelyik ingatlant a kedvező konstrukciók egyikében vásárolhat meg. A Ön által megtekintett, majd kiválasztott ingatlant van lehetősége vételi szándéknyilatkozattal lestoppolni.

SZERZŐDÉS

6. lépés

Végül az adott ingatlan(ok) vonatkozásában (Eladó és Vevő vagy Kötelezett és Jogosult által), aláírásra kerül a szerződés, a 0-50 % terjedő összeg megfizetésével, valamint a szükséges dokumentumok benyújtásával pedig megtörténik az 1/1-es tulajdonjogának bejegyzése a tulajdoni lapra, mindez ügyvédi ( vagy közjegyzői) és földhivatali ügyintézés mellett.

A VIP AJÁNLATOK BEFEKTETŐINK KÖRÉBEN GYORSAN ELKELNEK, EZÉRT NEM KERÜLNEK NYILVÁNOSSÁGRA!

Szeretne Ön is elsők között hozzáférni a VIP kínálatunkhoz?

Igényei megadásával és regisztrációval számos előnyhöz juthat!

Regisztrálok a VIP kínálatért

Iratkozzon fel havi hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a befektetéssel kapcsolatos aktualitásokról!

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.