Az ingatlanok megvásárlásával kapcsolatos szolgáltatásunk jobb megértése és átláthatósága érdekében, röviden bemutatjuk az amúgy egyszerű folyamatot.

TÁJÉKOZTATÁS

1. lépés

A szolgáltatásainkról tájékozódhat weboldalunkon vagy keressen minket elérhetőségeink valamelyikén.
Értékesítési Osztályunk telefonszáma: +36 30 536 2691, e-mail-címe: program@koronabefektetes.hu

TÁJÉKOZTATÁS / IGÉNYFELMÉRÉS

2. lépés

Következő lépésként részletesen elmondjuk, hogyan épül fel a befektetési szolgáltatás és mire lesz szüksége ahhoz, hogy igénybe tudja venni azt. Ugyanakkor egyeztetjük Önnel, milyen paraméterekkel rendelkező, kedvezményes ingatlannal vagy ingatlanokkal kívánja gyarapítani és/vagy felépíteni a saját befektetési portfólióját, emellett betekintést nyer a teljes ingatlankínálatunkba.

INGATLANOK PREZENTÁLÁSA

3. lépés

A frissen beérkező ingatlanokról kizárólag a VIP tagok részére értesítést küldünk, valamint előzőleg kapott, személyes VIP azonosító kóddal, azokat egyből megtekinthetik a weboldalunkon az erre létrehozott a „VIP tagoknak” felületen. Igény esetén telefonon átbeszéljük, értékeljük az ajánlatokat, amiket meg is tekinthetnek.

Ha szeretne első között és azonnal hozzáférni a teljes kínálatunkhoz ide kattintva regisztráljon!

SZERZŐDÉSKÖTÉS

4. lépés

A tájékoztatást, a dokumentumok áttekintését, valamint a megfelelő ingatlanok kiválasztását követően megkötjük a szükséges megbízási szerződést.

INGATLANOK SZEMÉLYES MEGTEKINTÉSE

5. lépés

A kiválasztott ingatlan(ok)ra időpontot egyeztetünk, majd megtekintjük azokat személyesen is. Természetesen, kivétel nélkül bármelyik ingatlant a kedvező konstrukciók egyikében vásárolhat meg. A Ön által megtekintett, majd kiválasztott ingatlant van lehetősége vételi szándéknyilatkozattal lestoppolni.

SZERZŐDÉS

6. lépés

Végül az adott ingatlan(ok) vonatkozásában (Eladó és Vevő vagy Kötelezett és Jogosult által), aláírásra kerül a szerződés, a 0-50 % terjedő összeg megfizetésével, valamint a szükséges dokumentumok benyújtásával pedig megtörténik az 1/1-es tulajdonjogának bejegyzése a tulajdoni lapra, mindez ügyvédi ( vagy közjegyzői) és földhivatali ügyintézés mellett.

AJÁNLATAINK TÖBBSÉGE A VIP TAGOK KÖRÉBEN GYORSAN ELKELNEK EZÉRT NEM IS KERÜLNEK NYILVÁNOSSÁGRA!

Szeretne első között és azonnal hozzáférni a teljes kínálatunkhoz?

Regisztrációval és igényei megadásával számos előnyhöz juthat!

REGISZTRÁLOK A TELJES KÍNÁLATÉRT

Iratkozzon fel havi hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a befektetéssel kapcsolatos aktualitásokról!

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.