SZŰKÜLŐ KÍNÁLAT, EXTRA MAGAS ÁRAK, EMELKEDŐ KOCKÁZATOK!

SZŰKÜLŐ KÍNÁLAT, EXTRA MAGAS ÁRAK, EMELKEDŐ KOCKÁZATOK

Sokkal kevesebb új építésű lakásprojektre számíthatunk, mint az elmúlt két-három évben. Itt vannak az indokok és a kockázatok.

A kiszámítható áfa-környezetet hiánya, és a nem megfelelően elkészített 27 százalékos áfa visszaemelés, jelentősen rontja a távlati gazdasági kilátásokat, emiatt a már folyamatban lévő projektek befejezését követően, jóval kevesebben vágnak bele egy újabba. De a piaci szereplők egybehangzó véleménye, hogy még nem szabad temetni az új lakások piacát. Ugyan bizonyos, hogy jóval kevesebb projekt fog indulni, de a hiány továbbra is akkora, hogy lesz helye a jó beruházásoknak magasabb áfával is, igaz, a durván emelkedő árakat csak kevesen tudják majd megfizetni.

Nem beszélve arról az átmeneti időszakról, amikor egyidejűleg lesznek jelen a piacon az 5 és a 27 százalékos áfával kínált lakások, amelyekkel kapcsolatosan jogos a félelem, hogy vajon trükköznek-e a fejlesztők. Vagyis, hogy a valójában 5% ÁFA tartalmú lakásoknál is érvényesítik-e a 27%-nak megfelelő emelést.

A másik gond, hogy ilyen árak mellett a nullához konvergálna a várható profit mértéke, akár kiadási akár továbbértékesítési céllal vásárolnák meg ezeket a lakásokat a befektetők. Hiszen az extra magas bérleti díjat aligha fizetné meg bárki is, ahogy a profittal megpakolt árat sem fogadná el a következő vevő. Így egy olyan ingatlan maradna az invesztor nyakán amelyik kihasználatlan és amelyben benne állna több tíz millió forintja.

A fenti kockázatok kiküszöbölésére és az ingatlan piaci rally elkerülésére, a legoptimálisabb megoldás a Korona Befektetés Program, amellyel ügyfeleink várakozás nélkül élvezhetik a biztonságot, a garanciákat és az előre hozott profitrealizálás élményét! Mindezt csak nálunk megtalálható ingatlanokon keresztül, valamint alacsony tőkeigény, 80% likviditási mutató és 50%-os illetékkedvezmény mellett.

VIP TAGSÁG

Szeretne Ön is elsők között hozzáférni a teljes kínálathoz?

VIP regisztráció

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Szerződés

Igényfelmérés és regisztráció

Név*
E-mail-cím*
Hidden
Mely területekről szeretne ajánlatokat kapni?
Mely területekről szeretne ajánlatokat kapni?*
Melyik befektetési konstrukció érdekli a leginkább?
Melyik befektetési konstrukció érdekli a leginkább?*
GDPR*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.